Connect with us

Știri

Primăria Alexandria ne anunță „cu regret” că nu se organizează bâlci de Rusalii❗
Si dacă se organiza, nu cetățenii din Alexandria beneficiau de el și de încasările din chiriile tonetelor❗

Zilele Alexandriei și Bâlciul de Rusalii au intrat pe pauză, după ce a venit pandemia în întreaga lume.
Primăria Alexandria ne anunță, printr-un comunicat de presă, că nici în acest an nu poate organiza bâlciul aducător de venituri grase la bugetul local.
Deși, am spune noi, aceste venituri încasate de la comercianți nu prea se mai regăseau în interesul cetățeanului , iar pentru asta este suficient să privim în jurul nostru, în toate colturile municipiului reședință de județ: gropi, străzi denivalelate, șosele inundate la fiecare ploaie serioasă, apă murdară la robinete și multe alte aspecte de care oamenii ce plătesc taxe și impozite se lovesc zilnic.
Păi dacă nu se face bâlci, poate se fac niște străzi, altfel decât „pus borduri”.

„Vă aducem la cunoștință că, din păcate, nici anul acesta nu putem organiza tradiționalul bâlci de Rusalii în Municipiul Alexandria, potrivit art. 2 din Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 38/ 09.06.2021 privind propunerea prelungirii stării de alertă, adoptată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, prim-ministru, Florin-Vasile Cîțu.
Printre măsurile necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și, potrivit măsurilor stabilite în anexa la hotărârea mai sus-menționată, regăsim la pct. 85 măsura privind suspendarea derulării tradiționalului bâlci de Rusalii: ”se propune menținerea suspendării activității târgurilor, bâlciurilor și a talciocurilor, definite potrivit art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 348/ 2004 privind exercitarea comerțului cu produse și servicii de piață în unele zone publice” .

Vezi mai mult
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Total Impact 24. Toate drepturile rezervate.