Connect with us

Politică

Tabletele pentru copii au ajuns în Teleorman!

Tabletele pentru copii au ajuns în Teleorman! Cristi Barbu, secretar general adjunct al Guvernului: „este un demers normal al Guvernului din care face parte, pentru ca elevii care vin din medii defavorizate să beneficieze de aceleași condiții ca cei care dispun de tehnică, așa încât trecerea cursurilor în online să nu fie o piedică pentru aceștia”Peste șase mii de tablete au ajuns, în această după amiază, în Teleorman.Tabletele vor fi împărțite mâine copiilor fără posibilități financiare, pentru a putea beneficia și ei de învățământ online.

Cristi Barbu, secretar general al Guvernului, cel care s-a ocupat personal de acest demers, anunță că este, de fapt, un demers normal în contextul actual: „Am spus și repet: investim în copii, în educația acestora, în pregătirea lor. Este important ca toți copiii să beneficieze de condiții optime pentru derularea procesului educațional, de aceea Guvernul Orban a investit și continuă să investească în educație.

În această perioadă, 250.000 de tablete vor ajunge la copiii care provin din medii defavorizate din țară. În Teleorman au ajuns, astăzi, cele 6.010 tablete iar, începând de mâine, acestea vor fi distribuite copiilor.”

Vezi mai mult
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Total Impact 24. Toate drepturile rezervate.