Connect with us

Politică

Cristi Barbu, secretar general adjunct al Guvernului: „Ajutor oferit persoanelor defavorizate…”

Valoarea nominala a unui tichet este de 180 lei/lună/ persoană.”Mă bucur că mai pot aduce o veste bună, de data aceasta pentru persoanele defavorizate, care se află în situații financiare precare.

Cristi Barbu, secretar general adjunct al Guvernului: „Astăzi am început distribuirea cardurilor care asigură mesele calde persoanelor defavorizate”Începând de astăzi, 12 noiembrie 2020, în Teleorman vor fi distribuite tichete pentru persoanele defavorizate. Premierul Ludovic Orban a anunțat, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, acordarea unui ajutor de stat penyru persoanele defavorizate, astfel încât oamenii să aibă asigurate mese calde.V

La nivelul județului Teleorman am primit 11.861 de tichete pentru mese calde, de care vor beneficia:- persoanele care au împlinit vârsta de 75 de ani sau peste această vârstă și care beneficiază de indemnizația socială pentru pensionari sau alte drepturi prin legi cu caracter special, plătite prin casele teritoriale de pensii, în cuantum de maximum 800 de lei;- persoanele sau familiile fără adăpost, inclusiv persoanele sau familiile care au fost evacuate, precum și familiile cu copii care nu au domiciliu stabil, mai ales cele monoparentale.Valoarea nominală a unui tichet social este de 180 lei/lună/persoană.


Astăzi am început distribuirea, către beneficiari, a cardurilor care asigură mesele calde în unitățile indicate de primării. Guvernul Orban nu abandonează pe nimeni!Din Camera Deputaților voi fi avocatul teleormănenilor și voi aduce bunăstarea în județul Teleorman.” a declarat secretarul general adjunct al Guvernului.

Vezi mai mult
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Total Impact 24. Toate drepturile rezervate.